Hvad er Ticketpad.dk?

Vi er en interaktiv online markedsplads for fans, der vil købe og sælge billetter til fodbold events over hele verden. Vores mål er at give fans et fremragende udvalg af billetter til en fair markedspris, også selvom eventet for længst er udsolgt. 

Handel trygt
Vores tilgang til at forbinde købere og sælgere er unik, fordi vi har en 100% garanti på alle transaktioner foretaget på vores markedsplads. Vi stræber efter at blive en førende online billetsælger, ved at tilbyde et risikofrit og sikkert miljø for fans at købe og sælge billetter i. Dette er opnået ved at sikre, at billetterne er i køberens besiddelse på tidspunktet de er slået op, og ved at sikre at de er leveret i god tid forud for eventet. Vi kan endda garanterer dit sæde! 

Værdi
Billetterne på vores hjemmeside er tilgængelige fra både tredjeparts-mæglere samt event sælgerne, hvilket betyder at der er en lang række muligheder for levering og priser, så du kan vælge den løsning der virker bedst for dig. 

5 Star Trust Pilot Rating
I løbet af tidligere sæsoner og frem til nu, har Ticket Pad opbygget et misundelsesværdigt ry som ‘Hjemmet for Fodboldbilletter’, med fans fra hele verden. Vi har optjent en 5-stjernet Trustpilot rating for kundeservice og support. Vi er den eneste online billet-platform der har en 5-stjernet rating, og vores mål er, at gøre hvad der skal til for at holde det på den måde.