Virksomheder

Køb fodbold Hostpitality billetter til alle fodbold Hostpitality fodboldkampe online gennem vores sikre købssystem.

Football Ticket Pad har en dedikeret salgsafdeling, der specialiserer sig i at købe de allerbedste Hospitality-billetter til vores erhvervskunder. Vi har adgang til tusindvis af Hospitalitys billetter til alle europæiske fodboldstadions, til alle ligaer, cup kampe og UEFA Champions League kampe.

Hvorfor ikke lade os gøre benarbejdet til dig? Vores salgsafdeling vil ikke kun skaffe de billetter, du har brug for, de vil også booke dine hoteller og transport til markedsførende priser.

Udfyld kontaktformularen herunder, og et medlem af vores team vil hjælpe dig inden for 24 timer.

Gruppebilletter ansøgning

Brug formularen herunder til at indsende en anmodning om en firmatur og vi vil at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Captcha image

Book Fodbold Hospitality billetter til alle Fodbold Hospitality fodboldkampe online, gennem vores sikre bookingsystem.

Ticket Pad har et dedikeret ‘Corporate Sales Department’, der specialiserer sig i at vælge de bedste ‘Hospitality’ billetter til vores erhvervskunder. Vi har adgang til tusindvis af Hospitality billetter til alle Europæiske fodboldstadioner, til alle League Fixtures, Cup Fixtures og UEFA Champions League kampe.  Hvorfor ikke lade os gøre benarbejdet for dig? Vores ‘Corporate Sales Department’ sørger ikke kun for at finde dine billetter, de sørger også for at booke dit hotel og transport til førende markedspriser. 

Udfyld kontrakten herunder, og et medlem af vores team vil hjælpe dig indenfor 24 timer.