Køb billetter

Where should I choose to sit in the stadium?

Hvert stadion i verden er delt op i 2 sektioner - to langsider og to ender. Sæderne på en langside vender mod stadionets lange sider, mens enderne er lokaliseret bag målene i hver ende at stadionet. Sæderne langs stadionet har den mest optimale vinkel for at se begge mål. Sæderne langs enderne af stadionet byder på en spændende atmosfære, specielt når et mål scores i den ende, hvor du sidder. 

Efter du har besluttet, om du vil sidde på enten den lange eller korte side af stadionet, skal du beslutte om du vil sidde i den øvre eller nedre gruppe af den sektion. 
I forhold til prisen, er de dyreste billetter typisk de nedre sæder på stadionets lange sider. De billigste billetter er den øvre siddegruppe i hver ende af stadionet.
En anden mulighed er at overveje vores ‘hospitality’ sæder. Disse sæder er nogle af de bedste og dyreste sæder på hele stadionet. Hospitality sæder er placeret på den lange side af stadionet, typisk mellem den øvre og den nedre siddegruppe.

Dette kan dog varierer fra stadion til stadion. ‘Hospitality’ sæder kan også inkluderer adgang til et privat værelse, trukket tilbage fra hvor du sidder. Det private værelse kan byde på forfriskninger til før, under og efter kampen - samt adgang til private toiletter. ‘Hospitality’ sæder der er til salg på vores hjemmeside, vil have en beskrivelse af, hvad er inkluderet i prisen, skulle du vælge at købe disse sæder. 

 

When will I receive my tickets?

Hvis du har oplyst en UK adresse, modtager du dine billetter samme uge kampen spilles. I nogle tilfælde kan levering finde sted helt op til dagen før kampen, da nogen fodboldklubber sender billetter ud tæt på kampdagene. Hvis du har booket et hotel, vil sælger gøre deres bedste for, at leverer billetterne på din check-in dato. 

 

Will my tickets be seated together?

Vi forstår at det at sidde sammen er en stor del af en fodboldkamps oplevelse. Ticket Pad garanterer, når du køber et par billetter, at de billetter altid vil sidde sammen. Vi kan ofte også sikre at mere end 2 billetter vil blive sat sammen. Kontakt os hvis du gerne vil købe 3 billetter eller mere, og vi vil gøre vores bedste for at sikre de billetter til dig. Ring til +44 (0)20 7993 6171, email info@footballticketpad.com eller benyt chatboksen der kan findes i nederste højre hjørne på hver side af vores website. 

 

Why are tickets to one match more expensive than another?

Ticket Pad er en platform, der giver fodbold fans muligheden for at købe og sælge billetter. Prisen for en given billet er sat af personen, der sælger billetten, og den pris er baseret på, hvor stor ‘efterspørgsel’ der er på den givne kamp. For eksempel; billetter til Man Utd vs. Man City i Premier League, vil være betydelig dyrere end billetter til West Ham vs. Crystal Palace. Grunden er, at en Manchester Derby kamp er en mere populær kamp, med flere potentielle fodbold fans der gerne vil have billetter til at se kampen. 

 

Do you charge a booking fee?

Ja, vi opkræver et 10% bookinggebyr, der bliver tilføjet din ordre, når du går til betaling på sidste side. 

 

The ticket I want to order is a season card, what are season cards?

Sæsonkort er solgt af klubber til fans, som et alternativ til at købe en sæson billet. Forskellen er, at en sæson billet er en billet til alle hjemme og/eller udekampe gennem en hel sæson, men et sæsonkort berettiger en fan til at købe en specifik billet til en bestemt kamp. Derfor, når du køber en billet fra www.ticketpad.net der er specificeret som et sæsonkort, bruger du sælgers sæsonkort til den kamp du har betalt for. Sæsonkortet bliver sendt til dig før kampen spilles, og du skal returnerer sæsonkortet til sælger, efter du har set kampen.

Is my payment secure?

Ja, meget sikker. Vi bruger den seneste betalings- og sikkerhedssoftware til at sikre, at alle transaktioner foretaget gennem vores website er sikret. Hver side af vores website er klassificeret som ‘safe’, af online sikkerhedseksperten McAfee Secure.  

 

How will you get my tickets to me, delivery options?

Ticket Pad garanterer, at du har dine billetter i hånden, i tide til at nå kampen. De forskellige leveringsmuligheder tilgængelige er vist, når du klikker dig gennem den sidste ‘gå til kassen’ side. 

 

The game is tomorrow, can I still order tickets to the match?

Ticket Pad råder kunder til at booke deres billetter så tidligt som muligt, for at undgå at misse en kamp. Det er dog muligt at booke billetter dagen før en kamp. Kontakt os så hurtigt som muligt, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at finde dine billetter og sørge for passende levering. Ring til  +44 (0)20 7993 6171, email info@footballticketpad.com eller benyt vores chatboks funktion, der kan findes i nederste højre hjørne på hver side af vores website. 

 

Can I cancel my order?

Alle salg er desværre endelige. Når først en billet er købt, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling. Vi kan selvfølgelig sætte dine billetter til salg igen på www.ticketpad.dk for at blive solgt til en anden køber, men vi kan ikke garanterer, at de bliver solgt.