Trustpilot

  Arsenal Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: The Gunners
  • Grundlagt: 1886
  • Rivaler: Tottenham, Chelsea
  • Rekord Målscore: Thierry Henry (228)
  • Rekord Signering: Alexandre Lacazette (£47.7m)

  Arsenal Billetter

Køb Arsenal Fodboldbilletter

Arsenal er en af Englands mest succesfulde fodboldklubber, og er de nuværende indehavere af Fa Cup pokalen, efter at have slået Aston Villa ved Wembley Stadion i 2015. Berømte for deres luxuriøse og flydende fodboldspil, har Arsenal hold gennem årene været fascinerende at se, og er en klar favorit blandt fodboldentusiaster.
Kendt for at have hold der fokuserer på kreativitet, flair og lynhurtige spillere, er de ofte en fornøjelse at se - og et Arsenal hold der spiller godt kan være en hård konkurrent. Arsenal har været blandt de top 4 i Premier League, og kvalificeret sig selv til Champions League 18 sæsoner i træk. I 2005 flyttede ‘The Gunners’ fra deres gamle hjem, Highbury Stadion, til den splinternye, topmoderne, Emirates Stadion. 

Denne sæson vil de forsøge at snuppe Premier League titlen, og har muligvis det stærkeste hold de har haft de sidste mange år. Det hele er nyt omme bagved - og fans vil være henrykte med anskaffelsen af den erfarne nye målmand, Petr Cech. Med nogle af de bedst-angribende midtbanespillere i kampen, vil fans være desperate efter at se Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Mesut Ozil og Santi Cazorla vise sig på Emirates Stadion denne sæson. 

Du kan trygt og sikkert købe Arsenal billetter fra Ticket Pad. Vi har en lang række billetter til alle Arsenal kampe der spilles på Emirates Stadion denne sæson. Vi sælger også hospitality pakker og eksklusive billetter, samt de normale standard billetter. Sørg for at tjekke vores udvalg af Arsenal billetter ud, og snup dig selv et sæde på et af Premier Leagues’ nyeste og mest imponerende stadioner. 

Udpegede billetter til Arsenals udekampe er også tilgængelige på vores website, der altid samler glade Arsenal fans på samtlige stadioner rundt i landet. North London Derby billetter er tilgængelige, men er meget efterspurgte - så gå ikke glip af chancen for at se ‘The Gunners’ stå ansigt mod ansigt med deres rival, Tottenham Hotspur. Arsenal Champions League billetter betyder at du kan opleve den karakteristiske atmosfære ved en Europæisk aften på Emirates Stadion, når The Gunners jagter den Europæiske glorie.

 Kamp Pris  

Arsenal v Crystal Palace

Premier League
21/04/19
fra DKK1,228.51 KØB

Wolves v Arsenal

Premier League
24/04/19
fra DKK1,006.02 KØB

Leicester City v Arsenal

Premier League
29/04/19
fra DKK1,289.81 KØB

Arsenal v Valencia

Europa League
02/05/19
fra DKK1,474.20 KØB

Arsenal v Brighton

Premier League
04/05/19
fra DKK1,474.24 KØB

Valencia v Arsenal

Europa League
09/05/19
KØB

Burnley v Arsenal

Premier League
12/05/19
fra DKK1,093.37 KØB