Køb   AS Roma Billetter

  AS Roma Billetter

Seneste billetter solgt
Tomas Lihagen købte 2 billetter til AC Milan v AS Roma
387 folk ser også på AS Roma Billetter
Tip: Sikre de bedste billetter

Køb Fodboldbilletter til AS Roma

Roma var et hold grundlagt i det tidlige 19. århundrede. De har deltaget i topklasse Italiensk fodbold i hele deres historie, bortset fra sæsonen 1951-52. Sidste sæson sluttede de på en 2. plads i Serie A. Roma har vundet Serie A titlen 3 gange, mindre end folk måske havde forventet, men de kan samtidig stå ved 9 imponerende Coppa Italia titler, og to Supercoppa Italiana titler.  

På den Europæiske front, har Roma vundet Fairs Cup i 1960-61. De kom tæt på en European Cup sejr i 1983-84, men tabte til Liverpool i finalen. For nyligt sluttede de af på en 2. plads i UEFA Cup Finalen i en kamp mod Inter Milan. Francesco Totti og Daniele De Rossi er Roma’s mest berømte spillere, og har begge tjent deres klub længe. Set som et af de bedste hold i Italien, er Roma sandsynligvis den bedste kandidat til at stoppe Juventus fra at opnå deres 5. Serie A titel i træk. 

Roma har en kæmpe og loyal fan gruppe, og deres hjemsted, Stadio Olimpico, er muligvis den bedste stadion i Italien, med mange events der finder sted, udover Roma fodboldkampe. Uanset om det er Roma billetter du er efter, eller om du vil se Italiens nationale hold spille rugby, kan Ticket Pad leverer billetterne til dig. Du skal blot kontakte os gennem vores online chat funktion, eller ringe til en af vores specialister, så vil vi skaffe dig dine Roma fodboldbilletter, eller billetter til enhver kamp der spilles på Stadio Olimpico i år. 

 

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Vi bruger et højt niveau af datakryptering og deler ikke dine data med tredjepartsleverandører!