Køb   Chelsea Billetter

  Chelsea Billetter

Seneste billetter solgt
Alexis Akodjenou købte 2 billetter til Leicester City v Chelsea
969 folk ser også på Chelsea Billetter
Tip: Sikre de bedste billetter

Køb Fodboldbilletter til Chelsea

Chelsea er de seneste vindere af Premier League, efter Jose Mourinho sidste sæson sikrede dem deres 5. titel i deres historie. På grund af ejeren, Roman Abramovich, er Chelsea en af de rigeste klubber i Premier League, og har investeret penge i at købe nogle af de bedste fodboldspillere i verden. Chelsea vil prøve at forsvare deres titel denne sæson, og endda forsøge at tage den igen. De mest eksklusive billetter til de afgørende finalekampe vil være tilgængelige, lige her hos Ticket Pad.

Stamford Bridge, hjemmet for Chelsea’s fodboldklub, er lokaliseret i centrum af det velhavende syd-vest London, og er derfor perfekt hvis du vil se en kamp i hovedstaden. Stadionets kapacitet rækker til over 40,000 tilskuere, og der kan ikke tages fejl at den atmosfære skabt på stadionet, grundet tribunens placering så tæt på banen. På mange måder, minder Stamford Bridge en meget om hvordan fodbold var engang, og byder tilskueren på muligheden for at se verdens bedste fodboldspillere - helt tæt på.  
Samtidig med at vi sælger Chelsea fodboldbilletter til Deres kampe i Premier League, har vi også en lang række Chelsea Champions League billetter til deres kampe på Stamford Bridge Stadion, samt mange af deres udekampe.

Fodboldfans landet over har muligheden for at se nogle fremragende kampe på Stamford Bridge hver uge, med deres billetter fra Ticket Pad Danmark. Chelsea billetter kan købes trygt p[ vores website, takket være vores billetgaranti. Et bredt udvalg af Chelsea billetter til deres udekampe er også tilgængelige, hvorfor Chelsea fodboldfans bør lade Ticket Pad være deres primære billetudbyder af originale Chelsea FC billetter. Vores lange række Hospitality Chelsea FC billetter er solgt næsten med det samme, så sørg for at holde øje med disse når de kommer! 

 

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Vi bruger et højt niveau af datakryptering og deler ikke dine data med tredjepartsleverandører!

Upcoming Chelsea Games