Trustpilot

  Crystal Palace Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: Eagles, Glaziers
  • Grundlagt: 1905
  • Rivaler: Brighton
  • Rekord Målscore: Peter Simpson - 165
  • Rekord Signering: Christian Benteke - £32.0m

  Crystal Palace Billetter

Køb Fodboldbilletter til Crystal Palace 

Crystal Palace har markeret sig selv blandt de øverste i de senere sæsoner, og haft et par bemærkelsesværdige sejre gennem tiden, hvor de har slået modstandere som Liverpool og Manchester City. Palace er nu værdige Premier League konkurrenter, og deres hold er et blend af hårdtarbejdende og talentfulde spillere, der har skabt et team med et imponerende sammenhold og sammenspil, hvilket gør dem til en hård konkurrent for enhver modstander.

Deres stadion, Selhurst Park, er et de mest atmosfæriske områder i hele Premier League. Deres tribuner er ekstremt tætte på banen, hvilket placerer dig så tæt på Premier League spillerne som du kan komme! Grundet deres begrænsede kapacitet, er Crystal Palace fodboldbilletter ofte udsolgt hurtigt. Sørg for at booke dine billetter tidligt, for at sikre dig sæder på denne populære og unikke fodbold stadion!  

Crystal Palace billetter er tilgængelige som en del af vores udstrakte udvalg af Premier League billetter. Uanset om du er en Eagles Fan, eller bare er i London og leder efter en kamp at se - så tag et smut forbi Selhurst Park med et par Crystal Palace billetter, og vær garanteret god underholdning. Du behøver ikke begrænse dig selv til kun at se Crystal Palaces hjemmekampe, du kan også købe billetter til deres udekampe på vores sikre og dedikerede website. Crystal Palace billetter er tilgængelige i et stort udvalg af Barclays Premier League billetter, så tjek de andre hold ud på vores website og få Premier League billetter til andre destinationer.