Trustpilot

  Everton Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: The Toffees
  • Grundlagt: 1878
  • Rivaler: Liverpool
  • Rekord Målscore: Dixie Dean - 383
  • Rekord Signering: Gylfi Sigurdsson (£45m)

  Everton Billetter

Køb Fodboldbilletter til Everton

Everton er en af de mest begærede klubber i Norden. Siden den nye manager, Koeman, ankom i starten af sæsonen 2016/2017, er holdet blevet kendt for deres hurtige og angribende spil, som folk elsker at se. Everton er et af de mest underholdende Premier League hold at se. En ny, og ikke hidtil set spillestil er kommet til hos Goodison Park, og The Toffees demonstrerer vidunderligt fordybende fodbold, fra forsvaret og lige til angrebet!  

Denne historiske klub er altid på kanten med nogle af de store drenge, og har evnen til at konkurrerer om nogen af de Europæiske titler. Sidste sæson, afsluttede Everton turneringen et par pladser under deres egne forventninger, men vil kæmpe for et bedre resultat denne sæson. Everton billetter er tit tilgængelige på vores website, så gå ikke glip af chancen for at se nogen ophidsende kampe på Goodison Stadion i år. Kendt for dens støjende men venlige atmosfære, kan du med Ticket Pad sætte dig blandt alle Goodison fans, og juble med dem, af drengene i de blå trøjer. 

Du kan risikofrit købe dine Everton fodboldbilletter gennem Ticket Pad - Danmark's nr. 1 billetudbyder! Everton FC billetter er tilgængelige til hjemmekampene, samt et udvalg af deres indenrigs og Premier League udekampe. Hvis du leder efter et sted at købe dine fodboldbilletter, behøver du ikke lede mere. Køb dem her på Ticket Pad, Danmark's førende billetudbyder. 

 Kamp Pris  

Everton v Manchester United

Premier League
21/04/19
fra DKK614.22 KØB

Crystal Palace v Everton

Premier League
27/04/19
fra DKK982.80 KØB

Everton v Burnley

Premier League
03/05/19
fra DKK909.09 KØB

Tottenham v Everton

Premier League
12/05/19
fra DKK2,444.73 KØB