Trustpilot

  Inter Milan Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: I Nerazzurri (The Black and Blues) La Beneamata (The Cherished One) Il Biscione (The Big Grass Snake)
  • Grundlagt: 1908
  • Rivaler: AC Milan, Atalanta, Napoli
  • Rekord Målscore: Giuseppe Meazza - 284
  • Rekord Signering: Christian Vieri - £39,6mln

  Inter Milan Billetter

Køb Fodboldbilletter til Inter Milan

Inter Milan har tilbragt hvert år i Serie A, siden deres start i 1929. De er et af de mest støttede og kendte hold i Italiensk fodbold. De deler området Giuseppe Meazza med deres rivaler, AC Milan, og Ticket Pad er så heldige, at have et udvalg af billetter til alle Serie A kampe på denne flotte stadion.  
Milan er en dynamisk og kulturel by, så hvis du er ved at planlægge en weekend tur et eller andet sted hen - hvorfor så ikke se på hvilke Inter Milan billetter vi har tilgængelige, så du kan fange en fodboldkamp af højeste kvalitet. Inter Milan har en liste af unge og udviklende fodboldtalenter, og billetter til at se dem live er altid et populært valg. Hvis du er efter billetter til at se de Italienske mestre, Inter Milan, så behøver du ikke lede mere. Ticket Pad har et fremragende og varieret udvalg af Inter Milan fodboldbilletter. 

Manden med hatten på hos Inter Milan nu, er ingen anden end tidligere Manchester City manager, Roberto Mancini. Men det er han måske ikke for længe, hvis han ikke snart forbedrer Milan’s sørgelige præstation siden han trådte til. Inter Milan har, ligesom deres rivaler AC Milan, har brugt mange penge i år, mens de håber på endnu en gang at dominerer den Italienske og Europæiske fodbold. Der vil være masser af stjerner på banen på San Siro Stadion denne sæson, så køb dine Inter Milan billetter i dag, lige her hos Ticket Pad.

 Kamp Pris  

Tottenham v Inter Milan

International Champions Cup
04/08/19
fra DKK456.99 KØB