Køb   Liverpool Billetter

  Liverpool Billetter

Seneste billetter solgt
Natalja Zoricova købte 2 billetter til Manchester City v Liverpool
782 folk ser også på Liverpool Billetter
Tip: Sikre de bedste billetter

Køb Liverpool billetter

 
Liverpool fodboldbilletter er nogle af de mest populære på markedet, men du kan sikre din fra Football Ticket Pad hele sæsonen. LFC billetter er tilgængelige til hver eneste Premier League, FA Cup og Carabao Cup og europæisk kamp på Anfield denne sæson, og med udpegede udebanekampe og LFC VIP Hostpitality billetter til alle kampe.
 
Liverpool FC er den mest vindende klub i engelsk fodbold og har en imponerende samling trofæer, der omfatter: 18 Liga titler, 5 europæiske cups, 7 FA Cups og 8 League Cups. Anfield er et af de mest prestigefyldte og velbesøgte stadions i engelsk fodbold. Det 54.000 sæders stadion er garant for en særlig kampdagsatmosfære og er et populært valg for både turister og LFC fans. Når Liverpool Anthem " You'll Never Walk Alone"  lyder rundt på stadionet er det et øjeblik du aldrig vil glemme.
 
Football Ticket Pad er det bedste sted at købe LFC billetter, og vi har en lang række Liverpool billetter til salg på vores hjemmeside. Liverpool billetter til hjemmekampe på Anfield er tilgængelige i en lang række kategorier og pakker over hele stadionet for en ultimativ kampdagsoplevelse. Liverpool kampbilletter er også tilgængelige for alle deres udekampe med udpegede pladser på udebanefan sektioner til rådighed til alle Liverpools kampe på deres rejser. Champions League billetter er også tilgængelige for Liverpool kampe, hvor de mindeværdige europæiske aftner kan opleves første hånd under lysene på Anfield.
 
Jurgen Klopp har gjort Liverpool til en af ??de mest spændende Klubber at se i fodboldverdenen med deres høje intensitet og angrebsfodbold. Klubben byder på spillere som Mo Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane og håber at vinde mere sølvtøj til deres trofæsamling.
 
Køb dine Liverpool billetter her og vælg blandt et stort udvalg af kampe på vores hjemmeside med fuldstændig ro i sindet og ekstra sikkerhed. Vores omfattende garanterede købesystem leveres med alle fodboldbilletter købt fra vores hjemmeside. Liverpool Hospitality billetter og Executive LFC billetter er tilgængelige i tilføjelse til standard kampdag billetter. Disse er meget eksklusive, så hold et godt øje for disse, før de bliver udsolgt.
Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Vi bruger et højt niveau af datakryptering og deler ikke dine data med tredjepartsleverandører!

Upcoming Liverpool Games

Stadium and Ticket Information

 • Liverpool FC: Sidste sæson
  Liverpool FC: Anfield stadion Guide
   
  Anfield er et af de mest prestigefyldte og velkendte stadions i verden. Hvis du ikke har været til en Liverpool-hjemmekamp og oplevet "Never Walk Alone" sunget rundt i stadion, så er du virkelig gået glip af en af ??de største og mest unikke oplevelser i fodbold. The Kop er et af de mest berømte tribuner i fodboldverdenen  og Football Ticket Pads kunder kan være blandt de mest loyale LFC-tilhængere. Stadionet er også for nylig blevet ombygget med en ny Main Stand, som fans med Liverpool billetter kan opleve  på kampdagen denne sæson.
   
  På kampdagen kan tilhængere besøge de berømte Shankly Gates eller tage en tur ned ad 96 Avenue på bagsiden af Main Stand - klubbens hyldest til de 96 fans, der døde ved Hillsborough-katastrofen i 1989. Udenfor Th Kop kan tilhængerne  fange et fotografi med Bill Shankly statuen, og lige inden for de berømte Paisley Gates. Supportere får en rigtig god smag af klubbenes historie, før de selv taber kæberne af begejstring med deres Liverpool FC-billetter.
   
   
  Anfield Siddeplan
   
  The Kop: Dette er et af de mest ikoniske tribuner i Europa og huser de mest passionerede Liverpool fans. LFC-fans er virkelig Liverpools tolvte mand, og den tribunen ligger bag målet, der rummer over 12.000 tilhængere. Kopites har tendens til at stå op gennem hele kampen, og der er ikke mange mere skræmmende oplevelser i fodbold end, når "You'll Never Walk Alone" hymnen med fansene sang og iførft deres tørklæder og flag oprejst.
   
  Sæder på The Kop er lidt dyrere, da det er her, hvor alle fans vil sidde. Liverpool FC-billetter sælger hurtigt, men på Football Ticket Pad har vi et stort udvalg til rådighed for hver LFC-kamp på Anfield denne sæson.
   
  Main Stand: Denne er for nylig blevet ombygget og er nu et af de største all-seater i Europa. Liverpool har øget deres kapacitet til over 54.000, men Liverpool-billetter forbliver i høj efterspørgsel, da tilhængere kommer og vil opleve det nye udseende på Anfield og opleve den specielle atmosfære.
   
  The Longside - Langside nedre sæder er placeret i bunden af The Main Stand tæt på græsset. Billetter gør det muligt for fansene at være tæt på spillet og opleve på tæt hold, hvordan livet er for Jurgen Klopp i dugoutet og se spillerne komme ud af tunnelen før og efter kampen.
   
  Længere oppe på The Main Stand befinder presseboksen med kommentatorer sig. Her er den optimale udsigt over handlingen, så supporterne virkelig kan omfavne atmosfæren fra de komfortable sæder på deres pladser fra Football Ticket Pad.  Vi har talrige Liverpool FC VIP og Hostpitality billetterr sidder i Main Stand, og du kan være med, som en af de første til at opleve dette til sæson på Anfield.
   
  Anfield Road: Denne tribune er placeret bag målet og det er her, hvor Liverpool billetholdere kan vidne The Kop i al sin herlighed. Anfield Road huser også udebanefans og til trods for at det er den mindste tribune på stadionet, og dens to niveauer giver en særlig atmosfære ved at være vært for både hjemme og udebanefans sammen.
   
  Football Ticket Padhar forskellige billetter til rådighed til dette afsnit af stadion med billetter til rådighed i både den øverste og nederste del af Anfield Road og også i udebanesektionen.
   
  Centenary Stand: Denne tribune blev bygget for at fejre 100-året for Liverpool Football Club i 1992. De to niveauer rummer næsten 12.000 fans og er også vært for LFC Executive Boxes, Liverpool suiter og banket lounge.
   
  Football Ticket Pad har LFC-billetter til hver hjemmekamp denne sæson, og Centenary Stand er fortsat et populært valg for Liverpool-tilhængere, når de vælger deres Liverpool FC officielle kampbillet.
   
  Liverpool Ticket Types
  Sæson/Medlemskort: Disse er reserverede pladser, der er tilgængelige for hver eneste hjemmekamp på Anfield. Football Ticket Pads kunder vil modtage deres Sæson / Medlemskort før kampen et sted uden for stadion, før de returneres efter slutfløjtet i en forudbetalt konvolut.
   
  Liverpool FC Sæsonkort-billetter er notorisk vanskelige at få fat i med venteliste på over 20 år. Sæson/Medlemskort er til rådighed for pladser i The Kop, Main Stand og Centenary Stand. Kunder scanner deres kort ved indgangen, og hvor sædet er tydeligt vist på forsiden af ??kortet.
   
  E-billetter: Liverpool Football Club-billetter har også en e-billet-mulighed, men dette gælder kun for kunder, der køber LFC-Hostpitality billetter. E-billetter sendes på  email, når betalingsbekræftelsen er bekræftet, og kunderne kan derefter scanne e-mail-stregkoden ved indgangen til stadion.
   
  Papirbilletter: Dette er den mere traditionelle måde at modtage dine Liverpool FC-billetter på. Når din betaling er blevet bekræftet på Football Ticket Pad, så sendes dine billetter derefter pr. Post til Addressen, der er angivet i din betaling. Kunder modtager ofte deres LFC-billetter 3-4 dage før kampen, og de vil få sendt en email-bekræftelse, når deres billetter er blevet sendt. LFC-billetholdere kan derefter få adgang til deres indgang og ved at scanne stregkoden og kan herefter gemme billetten som et minde fra deres tur til Anfield.
  Det var en opmuntrende 2017/18 sæson for Jurgen Klopp og hans Liverpool hold da de sikrede sig en top-fire-placering og nåede finalen i UEFA Champions League. Det er klart at se, hvorfor Liverpool-billetter er blevet så populære med deres angrebsstil, og de vil forhåbentlig bringe sølvtøj tilbage til Anfield næste sæson.
  Mo Salah var ustoppelig og han dannede et dødeligt forreste tre partnerskab sammen med Roberto Firmino og Sadio Mane. Men det var Salah, der tager plaudits i, hvad der var skelsættende sæson for den 'egyptiske konge.' Han scorede scorede 32 mål - en rekord for et 38-kampe Premier League sæson - som Liverpool spillede sensationel fodbold. 4-0-sejren over Arsenal og den dramatiske 4-3 sejr over Manchester City var særlige højdepunkter. Anfield er hurtigt ved at blive en fæstning igen, og fans med Liverpool-billetter vil håbe at Liverpool-angrebet kan gentage deres succes næste sæson.
   
  ??Trent Alexander-Arnold kom lige ind fra højre, og underskreften af ??Andrew Robertson og købet af Virgil van Dijk til en klubrekord ser godt ud og lever godt for fremtiden. I sidste ende var det den manglende trubbredde, som kostede Liverpool denne sæson, og de vil se om de kan tilføje denne i sommeren for at blive betragtet som alvorlige udfordrere.
  Læs Mere
  Læs mindre

Liverpool FC: Sidste sæson

Liverpool FC: Anfield stadion Guide
 
Anfield er et af de mest prestigefyldte og velkendte stadions i verden. Hvis du ikke har været til en Liverpool-hjemmekamp og oplevet "Never Walk Alone" sunget rundt i stadion, så er du virkelig gået glip af en af ??de største og mest unikke oplevelser i fodbold. The Kop er et af de mest berømte tribuner i fodboldverdenen  og Football Ticket Pads kunder kan være blandt de mest loyale LFC-tilhængere. Stadionet er også for nylig blevet ombygget med en ny Main Stand, som fans med Liverpool billetter kan opleve  på kampdagen denne sæson.
 
På kampdagen kan tilhængere besøge de berømte Shankly Gates eller tage en tur ned ad 96 Avenue på bagsiden af Main Stand - klubbens hyldest til de 96 fans, der døde ved Hillsborough-katastrofen i 1989. Udenfor Th Kop kan tilhængerne  fange et fotografi med Bill Shankly statuen, og lige inden for de berømte Paisley Gates. Supportere får en rigtig god smag af klubbenes historie, før de selv taber kæberne af begejstring med deres Liverpool FC-billetter.
 
 
Anfield Siddeplan
 
The Kop: Dette er et af de mest ikoniske tribuner i Europa og huser de mest passionerede Liverpool fans. LFC-fans er virkelig Liverpools tolvte mand, og den tribunen ligger bag målet, der rummer over 12.000 tilhængere. Kopites har tendens til at stå op gennem hele kampen, og der er ikke mange mere skræmmende oplevelser i fodbold end, når "You'll Never Walk Alone" hymnen med fansene sang og iførft deres tørklæder og flag oprejst.
 
Sæder på The Kop er lidt dyrere, da det er her, hvor alle fans vil sidde. Liverpool FC-billetter sælger hurtigt, men på Football Ticket Pad har vi et stort udvalg til rådighed for hver LFC-kamp på Anfield denne sæson.
 
Main Stand: Denne er for nylig blevet ombygget og er nu et af de største all-seater i Europa. Liverpool har øget deres kapacitet til over 54.000, men Liverpool-billetter forbliver i høj efterspørgsel, da tilhængere kommer og vil opleve det nye udseende på Anfield og opleve den specielle atmosfære.
 
The Longside - Langside nedre sæder er placeret i bunden af The Main Stand tæt på græsset. Billetter gør det muligt for fansene at være tæt på spillet og opleve på tæt hold, hvordan livet er for Jurgen Klopp i dugoutet og se spillerne komme ud af tunnelen før og efter kampen.
 
Længere oppe på The Main Stand befinder presseboksen med kommentatorer sig. Her er den optimale udsigt over handlingen, så supporterne virkelig kan omfavne atmosfæren fra de komfortable sæder på deres pladser fra Football Ticket Pad.  Vi har talrige Liverpool FC VIP og Hostpitality billetterr sidder i Main Stand, og du kan være med, som en af de første til at opleve dette til sæson på Anfield.
 
Anfield Road: Denne tribune er placeret bag målet og det er her, hvor Liverpool billetholdere kan vidne The Kop i al sin herlighed. Anfield Road huser også udebanefans og til trods for at det er den mindste tribune på stadionet, og dens to niveauer giver en særlig atmosfære ved at være vært for både hjemme og udebanefans sammen.
 
Football Ticket Padhar forskellige billetter til rådighed til dette afsnit af stadion med billetter til rådighed i både den øverste og nederste del af Anfield Road og også i udebanesektionen.
 
Centenary Stand: Denne tribune blev bygget for at fejre 100-året for Liverpool Football Club i 1992. De to niveauer rummer næsten 12.000 fans og er også vært for LFC Executive Boxes, Liverpool suiter og banket lounge.
 
Football Ticket Pad har LFC-billetter til hver hjemmekamp denne sæson, og Centenary Stand er fortsat et populært valg for Liverpool-tilhængere, når de vælger deres Liverpool FC officielle kampbillet.
 
Liverpool Ticket Types
Sæson/Medlemskort: Disse er reserverede pladser, der er tilgængelige for hver eneste hjemmekamp på Anfield. Football Ticket Pads kunder vil modtage deres Sæson / Medlemskort før kampen et sted uden for stadion, før de returneres efter slutfløjtet i en forudbetalt konvolut.
 
Liverpool FC Sæsonkort-billetter er notorisk vanskelige at få fat i med venteliste på over 20 år. Sæson/Medlemskort er til rådighed for pladser i The Kop, Main Stand og Centenary Stand. Kunder scanner deres kort ved indgangen, og hvor sædet er tydeligt vist på forsiden af ??kortet.
 
E-billetter: Liverpool Football Club-billetter har også en e-billet-mulighed, men dette gælder kun for kunder, der køber LFC-Hostpitality billetter. E-billetter sendes på  email, når betalingsbekræftelsen er bekræftet, og kunderne kan derefter scanne e-mail-stregkoden ved indgangen til stadion.
 
Papirbilletter: Dette er den mere traditionelle måde at modtage dine Liverpool FC-billetter på. Når din betaling er blevet bekræftet på Football Ticket Pad, så sendes dine billetter derefter pr. Post til Addressen, der er angivet i din betaling. Kunder modtager ofte deres LFC-billetter 3-4 dage før kampen, og de vil få sendt en email-bekræftelse, når deres billetter er blevet sendt. LFC-billetholdere kan derefter få adgang til deres indgang og ved at scanne stregkoden og kan herefter gemme billetten som et minde fra deres tur til Anfield.
Det var en opmuntrende 2017/18 sæson for Jurgen Klopp og hans Liverpool hold da de sikrede sig en top-fire-placering og nåede finalen i UEFA Champions League. Det er klart at se, hvorfor Liverpool-billetter er blevet så populære med deres angrebsstil, og de vil forhåbentlig bringe sølvtøj tilbage til Anfield næste sæson.
Mo Salah var ustoppelig og han dannede et dødeligt forreste tre partnerskab sammen med Roberto Firmino og Sadio Mane. Men det var Salah, der tager plaudits i, hvad der var skelsættende sæson for den 'egyptiske konge.' Han scorede scorede 32 mål - en rekord for et 38-kampe Premier League sæson - som Liverpool spillede sensationel fodbold. 4-0-sejren over Arsenal og den dramatiske 4-3 sejr over Manchester City var særlige højdepunkter. Anfield er hurtigt ved at blive en fæstning igen, og fans med Liverpool-billetter vil håbe at Liverpool-angrebet kan gentage deres succes næste sæson.
 
??Trent Alexander-Arnold kom lige ind fra højre, og underskreften af ??Andrew Robertson og købet af Virgil van Dijk til en klubrekord ser godt ud og lever godt for fremtiden. I sidste ende var det den manglende trubbredde, som kostede Liverpool denne sæson, og de vil se om de kan tilføje denne i sommeren for at blive betragtet som alvorlige udfordrere.
Læs Mere
Læs mindre