Trustpilot

  Liverpool Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: The Reds
  • Grundlagt: 1892
  • Rivaler: Man United, Everton
  • Rekord Målscore: Ian Rush (346)
  • Rekord Signering: Alex Oxlade-Chamberlain (£40m)

  Liverpool Billetter

Køb Fodboldbilletter til Liverpool

Liverpool er den mest dekorerede klub i Engelsk Fodbold, med en imponerende samling af 18 Top Flight League titler, 5 European Cup titler, 7 FA Cup og 8 League Cup titler. Liverpool havde en skuffende kampagne sidste gang, og sluttede på en 6 plads, hvilket betød at de mistede muligheden for at deltage i Champions League. Der var dog en lille trøst i, at de kvalificerede til Europa League.

Deres stadion, Anfield, er en af de mest prestigefyldte og kendte stadioner i Engelsk Fodbold. Hvis du ikke har set en Liverpool hjemmekamp, mens ‘You’ll never walk alone’ er sunget over hele stadionet, er du virkelig gået glip af en af de mest fantastiske og unikke oplevelser i fodboldverdenen.

Liverpool har rekrutteret og brugt mange penge i år, mens de håber på igen at blive en del af den Europæiske elite. Det var en hurtig udmelding af deres intentioner, da Liverpool brugte 28 millioner pund på Roberto Firmino, men deres hold ser stærkere ud end sidste sæson. De har også snuppet talenter fra andre Premier League klubber, og du kan se James Milner, Danny Ings og Nathaniel Clyne i en rød trøje denne sæson.

Ticket Pad Danmark er det bedste sted at købe LFC billetter, og vi har en lang række Liverpool billetter til salg. Liverpool billetter til hjemmekampe på Anfield Stadion er tilgængelige, samt et udvalg af Liverpool’s udekampe på deres tur gennem landet. Europa League billetter er også tilgængelige til Liverpools kampe, og disse er et must, da ingen kan slå atmosfæren på Anfield Stadion på en Europa League aften. 

Book dine Liverpool billetter til et fremragende udvalg af kampe på vores website, fuldstændigt uden bekymring grundet vores forhøjede sikkerhed. Vores omfattende garanti er inklusiv, i alle billetter købt gennem vores system. Liverpool Hospitality billetter og eksklusive LFC billetter er tilgængelige udover vores standard billetter. Disse billetter er ekstremt populære, så hold et skarpt øje med dem før de bliver solgt.

 Kamp Pris  

Cardiff v Liverpool

Premier League
21/04/19
fra DKK2,457.01 KØB

Liverpool v Huddersfield

Premier League
26/04/19
fra DKK1,781.33 KØB

Barcelona v Liverpool

Champions League
01/05/19
fra DKK3,685.52 KØB

Newcastle United v Liverpool

Premier League
05/05/19
fra DKK8,593.16 KØB

Liverpool v Barcelona

Champions League
07/05/19
fra DKK7,063.91 KØB

Liverpool v Wolves

Premier League
12/05/19
fra DKK11,044.30 KØB