Trustpilot

  Manchester City Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: The Citizens
  • Grundlagt: 1892
  • Rivaler: Man Utd, Chelsea
  • Rekord Målscore: Eric Brook (126)
  • Rekord Signering: Kevin De Bruyne (£54m)

  Manchester City Billetter

Køb Fodboldbilletter til Manchester City

Manchester City spiller deres hjemmekampe på Etihad Stadion, en imponerende, moderne stadion, der er et af de spændende steder at se en fodboldkamp i Premier League. Etihads innovative og moderne opførsel betyder, at det giver et fremragende udsyn fra alle sæder, og ekstrem komfort over hele stadionet.
Med et par dyre tilføjelser til et allerede talentfuld hold, er Manchester city klar til endnu en konkurrencedygtig sæson. City har muligvis det stærkeste hold i Engelsk fodbold, med en overflod af verdensklasse spillere til rådighed. Sheikh Mansour opkøbte klubben i 2008, og siden da, har City brugt et svimlende beløb på mere end £1 milliard, og har den højeste indkomst i hele sportsverdenen. Den gennemsnitlige indkomst af en første holdspiller er over £100,000 om ugen! 

I de sidste par sæsoner, har City sluttet af blandt de top 4 i Premier League. Dette er dog ikke godt nok for de krævende City fans, der ikke vil accepterer mindre end en Premier League titel denne gang. Det lykkes heller ikke City at gøre en stor indvirkning på den Europæiske scene, og vil derfor forsøge at gå hele vejen i Champions League også.

Med Manchester City billetter fra Ticket Pad, får du eksklusiv adgang til at se nogle af de største fodboldstjerner i verden, gøre hvad de gøre bedst. Hos Ticket Pad Danmark kan du købe Manchester City fodboldbilletter, og få fremragende sæder til Manchester City hjemmekampe. Ticket Pad er det sikreste sted at købe dine Manchester City billetter, og vi har et udstrakt udvalg til salg. Vores udvalg inkluderer også sæder til Manchester City’s udekampe.

Manchester City billetter er ofte tilgængelige på Ticket Pad, samt vores Manchester City hospitality pakker og eksklusive Manchester City billetter, alle bakket op af vores 100% billetgaranti. Kamp Pris  

Manchester United v Manchester City

Premier League
24/04/19
fra DKK1,474.20 KØB

Burnley v Manchester City

Premier League
28/04/19
fra DKK1,228.54 KØB

Manchester City v Leicester City

Premier League
04/05/19
fra DKK1,167.03 KØB

Brighton v Manchester City

Premier League
12/05/19
fra DKK2,456.97 KØB

FA Cup Final 2019

FA Cup
18/05/19
fra DKK2,272.74 KØB