Trustpilot

  Manchester United Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: The Red Devils
  • Grundlagt: 1878
  • Rivaler: Man City, Liverpool
  • Rekord Målscore: Bobby Charlton (249)
  • Rekord Signering: Paul Pogba (£89m)

  Manchester United Billetter

Køb Fodboldbilletter til Manchester United

Manchester United er Englands mest succesfulde klub i Premier League, og har globale følgere så store som ethvert andet hold. 
I de senere sæsoner har Manchester United haft det svært, og sluttet ligaerne af et godt stykke under forventningerne. I år håber de på at sikre endnu en Premier League titel, som de kan føje til deres imponerende samling.

Manchester United’s status som en af de største klubber i verden er bekræftet af de spillere de har, og uanset om du er en United fan eller bare en fan af fodbold generelt, er Old Trafford et specielt sted at være til en United hjemmekamp. Wayne Rooney er muligvis deres mest populære stjerne, men United har et helt holdt af stjerner, og du kan se dem alle live i aktion takket være Ticket Pad Danmark. Ticket Pad er stolte over at kunne udbyde det bedste Manchester United billet-udvalg i verden, med de bedste sæder spredt over alle 4 sektioner af stadionet. Hvis du har besøgt ‘The Stadium of Dream’ ved tidligere lejligheder, og siddet i de prestigefyldte sæder på den sydlige tribune, eller blandt den røde hær på Stretford tribune, vil du vide hvorfor den elektriske atmosfære hos Old Trafford er kendt verden over. 

Manchester United fodboldbilletter har altid været populære, men vores eksklusive netværk af kontakter betyder, at vi normalt kan tilbyde billetter til hver kamp på Old Trafford. Hvis du ikke har haft chancen for at besøge Old Trafford, men gerne vil, skal du ikke gå glip af din chance nu. Ticket Pad sælger MUFC billetter til Manchester Uniteds Premier League kampe, og til alle deres cup og indenrigs kampe. Vi sælger også Manchester United billetter til deres udekampe, med sæder i sektionen for de rejsende fans, når de Røde Djævler kæmper sig vej mod toppen. Sørg for at udnytte vores store udvalg af United billetter vi har til salg; se om du kan fange et godt tilbud på billetter, der af og til bliver solgt under markedspris. Kamp Pris  

Everton v Manchester United

Premier League
21/04/19
fra DKK614.22 KØB

Manchester United v Manchester City

Premier League
24/04/19
fra DKK1,474.20 KØB

Manchester United v Chelsea

Premier League
28/04/19
fra DKK1,842.15 KØB

Huddersfield v Manchester United

Premier League
05/05/19
fra DKK3,071.29 KØB

Manchester United v Cardiff

Premier League
12/05/19
fra DKK1,105.65 KØB

Manchester United v AC Milan

International Champions Cup
TBC
KØB