Køb   Manchester United Billetter

  Manchester United Billetter

Seneste billetter solgt
Ryan Forde købte 2 billetter til Manchester United v Sheffield United
1134 folk ser også på Manchester United Billetter
Tip: Sikre de bedste billetter

Køb Fodboldbilletter til Manchester United

Manchester United er Englands mest succesrige klub i Premier League og har en kæmpe global fanskare. Manchester Uniteds status som en af de største klubber i verden bekræftes af den misundelsesværdige  historie med 20 ligatitler, 12 FA Cups og tre europæiske cups.

Stjernespillerne som de har i deres trup, uanset om du er en United fan eller bare en fan af fodbold, så er de nogle af de bedste, og du kan se dem alle på Old Trafford.

Vi har MUFC billetter til rådighed til hver kamp i denne sæson! Vi er stolte af at kunne prale af et af de bedste udvalg af Man United billetter tilgængelige i verden, med førsteklasses siddepladser spredt rundt på alle fire sektioner på stadionet. Hvis du allerede har været på The Theatre of Dreams tidligere og sad På den prestigefyldte South Stand eller blandt The Red Army i Stretford-enden, så vil du vide hvilken elektrisk atmosfære der er på Old Trafford og hvor stadionet er berømt verden over.

Manchester United-billetter er virkelig eftertragtet og tiltrækker tusindvis af kunder hver sæson. Oplev De Røde Djævle til uovertrufne priser og køb kampbilletter til kampene og de udsolgte. Manchester United fodboldbilletter har altid været i høj efterspørgsel, men vores eksklusive netværk af kontakter betyder, at vi normalt kan tilbyde billetter til enhver kamp på Old Trafford.

Hvis du ikke har haft chancen for at komme til Old Trafford, men gerne vil, så er det bare med at komme afsted. Football Ticket Pad sælger MUFC billetter til Manchester United's Premier League kampe og for alle deres kampe i cups og europæiske turneringer. Vi sælger også Man Utd-billetter til deres udekampe og med plads i udebanefan sektionerne, når De Røde Djævle spiller. Vil du være sikker på, at du overgiver dig til Old Trafford, så søg på de eksklusive udvalg af United-billetter, som vi sælger, så du selv kan se med en billet, som vi sælger til gode priser.

Det har aldrig været nemmere at købe Manchester United-billetter til Jose's hær. Football Ticket Pad's simple designet website betyder, at du kan sikre din plads på The Theater of Dreams.

United har været inde i en resultatmæssig ustabil periode de seneste år.  Bookning af Manchester United-billetter denne gang vil betyde, at du kan opleve klubben med fornyet optimisme og oplev en kampdag  i Manchester. Med nye spillerindkøb på plads, så vil Man United billetter igen i år være ”hotte.”

Desuden, hvis du vil have Manchester United billetter til en finale, behøver du ikke søge yderligere.
Vi har allerede lavet ansøgningen, og hvis De Røde Djævle klare det til en finale, så har vi United billetterne i de bedste og mest overkommelige sektioner på værtsstadionet i finalen

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Vi bruger et højt niveau af datakryptering og deler ikke dine data med tredjepartsleverandører!

Upcoming Manchester United Games

Stadium and Ticket Information

 • Manchester United: Old Trafford Stadium Guide

  Football Ticket Pad er stolte over at kunne byde på et af de bedste udvalg af Man United-billetter, der er tilgængelige i verden og med førsteklasses siddepladser spredt rundt om alle fire sektioner af stadionet. Hvis du har været på 'The Theatre of Dreams', som det var berømt kaldt af klubblegenden, Bobby Charlton, så vil du vide alt om den verdensberømte atmosfære. 

  Uanset om du har siddet i den prestigefyldte South Stand eller blandt den røde hær i Stratford End vil du vide, hvilken elektrisk atmosfære der er på Old Trafford, og hvorfor det er berømt verden over.

  Det 75.000 sæders store stadion er gennemsyret af historie og er udsolgt hver uge. MUFC billetter er i høj efterspørgsel især efter 2016/17 sæsonen. Theatre of Dreams er et "must visit" for enhver fodbold supporter, og vi kan imødekomme dine behov på Football Ticket Pad på hjemmekampe, udekampe og VIP Hostpitality billetter på Old Trafford til enhver kamp i denne sæson, så du ikke går glip af et mål.

  Udebanesektionen er anbragt i den sydøstlige del af stadionet, og de er ofte hurtige udsolgte med mente i Manchester Uniteds historie og opbygning. Liverpool, Manchester City og Arsenal forbliver United's største rivaler, og det er de billetter, som hver fan ønsker at få fat i.

  Ingen tur til Old Trafford er komplet uden et besøg hos både Matt Mattby og Sir Alex Fergusons statuer. Begge mænd er legender i fodboldverdenen og utvivlsomt to af de største managers i fodboldenshistorie. Sir Matt Busby Statue står foran glasfacaden uden for East Stand på Sir Matt Busby Way. Uret og pladen til minde om München Air Disaster på samme måde spændende og et særligt sted på Theatre of Dreams. Sir Alex Ferguson har også sin statue opført i 2012 uden for North Stand, som blev omdøbt til ære for den store manager efter hans 25 års jubilæum med ansvaret for klubben.

  Old Trafford Siddeplan 

  West Stand / Stretford End: The Stretford End er kendt for sin berømte atmosfære og United angriber ofte her i anden halvleg i deres kampe. Stretford End huser de mest lidenskabelige tilhængere, og det er her, hvor fans kan få en ægte smag af den lidenskab, der følger med ved at supporte en klub som Manchester United og er det vigtigste siddeområde på stadionet.

  West Stand er også vært for en række Executive Boxes og et familieområde i den nederste del og tilstødende til spillernes tunnel i sydvest-hjørnet.
  Sir Alex Ferguson Stand / North Stand: Denne tribune er perfekt til fans med MUFC-billetter, som ønsker at se kampen blandt nogle af de mest passionerede United fans. Tribunen som er inddelt i tre niveauer tilbyder nogle af de bedste udsigtspladser på stadionet med ubegrænset udsyn til legepladsen. Longside(langside) Upper og Longside Lower billetter giver kunderne mulighed for at sidde i Sir Alex Ferguson Stand og det er her at de Private Bokse og Hostpitality suiter er placeret - herunder Salford Suites og Manchester Suite.

  East Stand: East Stand kan rumme næsten 12.000 MUFC billetholdere og er placeret bag mål modsat Stretford End. East Stand er også almindeligvis kendt som ”the Scoreboard End,” fordi det er her, hvor resultattavlen er placeret. Der er også en stor handicap-sektion og en del af afsnittet er placeret i hjørnet af den øverste del. Football Ticket Pad forsyninger Shortside Upper, Shortside Lower and Away (udebane)Section-billetter til denne del af Old Trafford og fans kan nyde et ubegrænset udsyn over kampen. Uden for tribunen er en plakat til minde om ofrene for München-katastrofen og med München uret i hjørnet af East Stand og South Stand. En statue af George Best, Denis Law og Bobby Charlton er også modsat Sir Matt Busby statuen og den berømte United trio er kendt som klubbens 'Holy Trinity'.

  Sir Bobby Charlton Stand / South Stand: Mange ville hævde at United billetter på South Stand er, hvor du får den bedste udsigt over 'Theater of Dreams.' South Stand blev omdøbt til Sir Bobby Charlton Stand i april 2016 til hyldest til deres rekordholder og tidligere direktør. På trods af at være den mindste tribune på stadionet, så er Sir Bobby Charlton-tribunen fuld af historie og atmosfære.

  Tribunen er den eneste del af Old Trafford, der stadig indeholder dele af den oprindelige infrastruktur fra 1910 og Football Ticket Pad kan tilbyde MUFC-tilhængere chancen for at opleve den berømte atmosfære på første hånd med deres helt egen officielle Manchester United fodboldbilletter.

  Manchester United Tickets

  Season/Members Cards: Disse er reserverede pladser, der er tilgængelige for hver hjemmekamp på Old Trafford. Football Ticket Pads kunder vil modtage disse sæson-/medlemskort før kampen et fats mødested uden for stadionet, før de returneres i en forudbetalt konvolut efter kampen.

  E-tickets: Manchester United Football Club-billetter har også en e-billet-mulighed, men dette gælder kun for kunder, der køber MUFC Hostpitality billetter. E-billetter sendes på e-mail, så snart bekræftelsen af betalingen er godkendt, og kunderne kan derefter scanne email-stregkoden ved indgangen til stadion for at få adgang. 

  Papirbilletter: Dette er den mere traditionelle måder at modtage dine Manchester United billetter på. Så snart din betaling er blevet bekræftet på Football Ticket Pad, så sendes dine billetter derefter pr. post til den adresse, der er angivet i din betaling. Kunder modtager ofte deres MUFC-billetter 3-4 dage før
  kampen og de vil få tilsendt en email-bekræftelse, når deres billetter er blevet sendt til deres adresse. MUFC billetholdere kan derefter få adgang med deres papirbillet til den indgang på på stadionet, som står på billetten og kan herefter gemme billetten som et minde fra turen.

  Man United: Sidste sæson Manchester United sluttede på anden pladsen i 2017/18 sæsonen bag deres byrivaler Mancehster City. Det var en frustrerende sæson for United, da de blev slået i FA Cup-finalen og  sendt ud af hhv.  Carabao Cuppen og Champions League kvartfinalen.

  United startede sæsonen stærkt og vandt seks af de første syv Premier League-kampe, men at holde trit med City blev hurtigt umuligt. Nederlag til Huddersfield og Chelsea satte dem tilbage, og Jose Mourinho indrømmede da også, at deres titelhåb var "sandsynligvis over", efter at de blev slået 2-1 af Pep Guardiolas hold på Old Trafford i december. Uniteds form forblev ujævn i andenn halvdel af sæsonen, og med Mourinhos taktik og holdvalg, gav splittelser blandt fansene.

  United sluttede fire pladser højere i tabellen end den foregående sæson og nappede flere point, scorede flere mål og færre imod sig. Der var positive tegn forud for de røde djævle og fans som køber Manchester United-billetter næste sæson håber de kan begå sig endnu bedre i Premier League og Cup-turneringerne.

  David De Gea var klubbens topspiller i sin tredje sæson i træk, men også Romelu Lukaku imponerede i sin første sæson på Old Trafford med 16 mål. United billetter er altid en fast del på Football Ticket Pad, og kunderne bliver nødt til at være hurtigw for at se dem i deres største kampe i næste sæson på Old Trafford og mod deres Premier League rivaler.

  Læs Mere
  Læs mindre

Manchester United: Old Trafford Stadium Guide

Football Ticket Pad er stolte over at kunne byde på et af de bedste udvalg af Man United-billetter, der er tilgængelige i verden og med førsteklasses siddepladser spredt rundt om alle fire sektioner af stadionet. Hvis du har været på 'The Theatre of Dreams', som det var berømt kaldt af klubblegenden, Bobby Charlton, så vil du vide alt om den verdensberømte atmosfære. 

Uanset om du har siddet i den prestigefyldte South Stand eller blandt den røde hær i Stratford End vil du vide, hvilken elektrisk atmosfære der er på Old Trafford, og hvorfor det er berømt verden over.

Det 75.000 sæders store stadion er gennemsyret af historie og er udsolgt hver uge. MUFC billetter er i høj efterspørgsel især efter 2016/17 sæsonen. Theatre of Dreams er et "must visit" for enhver fodbold supporter, og vi kan imødekomme dine behov på Football Ticket Pad på hjemmekampe, udekampe og VIP Hostpitality billetter på Old Trafford til enhver kamp i denne sæson, så du ikke går glip af et mål.

Udebanesektionen er anbragt i den sydøstlige del af stadionet, og de er ofte hurtige udsolgte med mente i Manchester Uniteds historie og opbygning. Liverpool, Manchester City og Arsenal forbliver United's største rivaler, og det er de billetter, som hver fan ønsker at få fat i.

Ingen tur til Old Trafford er komplet uden et besøg hos både Matt Mattby og Sir Alex Fergusons statuer. Begge mænd er legender i fodboldverdenen og utvivlsomt to af de største managers i fodboldenshistorie. Sir Matt Busby Statue står foran glasfacaden uden for East Stand på Sir Matt Busby Way. Uret og pladen til minde om München Air Disaster på samme måde spændende og et særligt sted på Theatre of Dreams. Sir Alex Ferguson har også sin statue opført i 2012 uden for North Stand, som blev omdøbt til ære for den store manager efter hans 25 års jubilæum med ansvaret for klubben.

Old Trafford Siddeplan 

West Stand / Stretford End: The Stretford End er kendt for sin berømte atmosfære og United angriber ofte her i anden halvleg i deres kampe. Stretford End huser de mest lidenskabelige tilhængere, og det er her, hvor fans kan få en ægte smag af den lidenskab, der følger med ved at supporte en klub som Manchester United og er det vigtigste siddeområde på stadionet.

West Stand er også vært for en række Executive Boxes og et familieområde i den nederste del og tilstødende til spillernes tunnel i sydvest-hjørnet.
Sir Alex Ferguson Stand / North Stand: Denne tribune er perfekt til fans med MUFC-billetter, som ønsker at se kampen blandt nogle af de mest passionerede United fans. Tribunen som er inddelt i tre niveauer tilbyder nogle af de bedste udsigtspladser på stadionet med ubegrænset udsyn til legepladsen. Longside(langside) Upper og Longside Lower billetter giver kunderne mulighed for at sidde i Sir Alex Ferguson Stand og det er her at de Private Bokse og Hostpitality suiter er placeret - herunder Salford Suites og Manchester Suite.

East Stand: East Stand kan rumme næsten 12.000 MUFC billetholdere og er placeret bag mål modsat Stretford End. East Stand er også almindeligvis kendt som ”the Scoreboard End,” fordi det er her, hvor resultattavlen er placeret. Der er også en stor handicap-sektion og en del af afsnittet er placeret i hjørnet af den øverste del. Football Ticket Pad forsyninger Shortside Upper, Shortside Lower and Away (udebane)Section-billetter til denne del af Old Trafford og fans kan nyde et ubegrænset udsyn over kampen. Uden for tribunen er en plakat til minde om ofrene for München-katastrofen og med München uret i hjørnet af East Stand og South Stand. En statue af George Best, Denis Law og Bobby Charlton er også modsat Sir Matt Busby statuen og den berømte United trio er kendt som klubbens 'Holy Trinity'.

Sir Bobby Charlton Stand / South Stand: Mange ville hævde at United billetter på South Stand er, hvor du får den bedste udsigt over 'Theater of Dreams.' South Stand blev omdøbt til Sir Bobby Charlton Stand i april 2016 til hyldest til deres rekordholder og tidligere direktør. På trods af at være den mindste tribune på stadionet, så er Sir Bobby Charlton-tribunen fuld af historie og atmosfære.

Tribunen er den eneste del af Old Trafford, der stadig indeholder dele af den oprindelige infrastruktur fra 1910 og Football Ticket Pad kan tilbyde MUFC-tilhængere chancen for at opleve den berømte atmosfære på første hånd med deres helt egen officielle Manchester United fodboldbilletter.

Manchester United Tickets

Season/Members Cards: Disse er reserverede pladser, der er tilgængelige for hver hjemmekamp på Old Trafford. Football Ticket Pads kunder vil modtage disse sæson-/medlemskort før kampen et fats mødested uden for stadionet, før de returneres i en forudbetalt konvolut efter kampen.

E-tickets: Manchester United Football Club-billetter har også en e-billet-mulighed, men dette gælder kun for kunder, der køber MUFC Hostpitality billetter. E-billetter sendes på e-mail, så snart bekræftelsen af betalingen er godkendt, og kunderne kan derefter scanne email-stregkoden ved indgangen til stadion for at få adgang. 

Papirbilletter: Dette er den mere traditionelle måder at modtage dine Manchester United billetter på. Så snart din betaling er blevet bekræftet på Football Ticket Pad, så sendes dine billetter derefter pr. post til den adresse, der er angivet i din betaling. Kunder modtager ofte deres MUFC-billetter 3-4 dage før
kampen og de vil få tilsendt en email-bekræftelse, når deres billetter er blevet sendt til deres adresse. MUFC billetholdere kan derefter få adgang med deres papirbillet til den indgang på på stadionet, som står på billetten og kan herefter gemme billetten som et minde fra turen.

Man United: Sidste sæson Manchester United sluttede på anden pladsen i 2017/18 sæsonen bag deres byrivaler Mancehster City. Det var en frustrerende sæson for United, da de blev slået i FA Cup-finalen og  sendt ud af hhv.  Carabao Cuppen og Champions League kvartfinalen.

United startede sæsonen stærkt og vandt seks af de første syv Premier League-kampe, men at holde trit med City blev hurtigt umuligt. Nederlag til Huddersfield og Chelsea satte dem tilbage, og Jose Mourinho indrømmede da også, at deres titelhåb var "sandsynligvis over", efter at de blev slået 2-1 af Pep Guardiolas hold på Old Trafford i december. Uniteds form forblev ujævn i andenn halvdel af sæsonen, og med Mourinhos taktik og holdvalg, gav splittelser blandt fansene.

United sluttede fire pladser højere i tabellen end den foregående sæson og nappede flere point, scorede flere mål og færre imod sig. Der var positive tegn forud for de røde djævle og fans som køber Manchester United-billetter næste sæson håber de kan begå sig endnu bedre i Premier League og Cup-turneringerne.

David De Gea var klubbens topspiller i sin tredje sæson i træk, men også Romelu Lukaku imponerede i sin første sæson på Old Trafford med 16 mål. United billetter er altid en fast del på Football Ticket Pad, og kunderne bliver nødt til at være hurtigw for at se dem i deres største kampe i næste sæson på Old Trafford og mod deres Premier League rivaler.

Læs Mere
Læs mindre