Trustpilot

  Real Madrid Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: Los Blancos
  • Grundlagt: 1902
  • Rivaler: Atletico Madrid, Barcelona
  • Rekord Målscore: Raúl - 323
  • Rekord Signering: Gareth Bale - £85m

  Real Madrid Billetter

Køb Fodboldbilletter til Real Madrid

Real Madrid er en af de mest berømte klubber i verden, og deres kæmpe udgifter til at købe de bedste spillere i verden har givet dem navnet ‘The Galacticos’. Madrid har en enorm global fangruppe, og fodboldelskere flokkes fra alle hjørner for at se dem spille. De spiller deres hjemmekampe på Santiago Bernabeu Stadion, en imponerende stadion bygget til formålet - med over 80,000 tilskuere til hver Real Madrid hjemmekamp. 

Som et af de mest populære hold i La Liga, er Real Madrid øverst på mange folks lister over hold de gerne vil se, og billetterne til deres kampe er meget eftertragtede. Denne sæson vil der være høj efterspørgsel på Real Madrid billetter, da fans vil være desperate efter at se den seneste udgave af ’The Galacticos’ i aktion. Blandt deres nuværende stjerner, er Cristiano Ronaldo, verdens måske bedste fodboldspiller til dato. Til hvad der meget vel kunne være hans sidste sæson for Real Madrid, vil Ronaldo gøre sit bedste for at sikre hans hold en pokal mere til samlingen. Du kan se Real Madrid i alle deres afgørende kampe denne sæson, med Real Madrid billetter fra Ticket Pad.

Real havde en skuffende sidste sæson, hvor de sluttede uden pokal, og tabte i La Liga til deres hårde rivaler, Barcelona. Denne sommer har de skrevet under på et par nye, interessante rekrutter, og vil gøre sit for at slå Barcelona af deres trone. Ticket Pad har et exceptionelt udvalg af billetter til alle Real Madrid La Liga hjemme og udekampe, samt til alle deres Champions League og Copa Del Rey kampe.

Det er ikke overraskende, når man tager i betragtning af deres prestigefyldte klub med deres stjerner, at Real Madrid billetter er solgt som de første af dem alle. Du får måske svært ved at finde dine Real Madrid billetter andetsteds, men med Ticket Pad kan du sikre dine pladser på Bernabeu Stadion til alle deres kampe. Book dine Real Madrid fodboldbilletter nu, og nyd en uforglemmelig Spansk fodbold oplevelse, i den herlige hovedstad, Madrid.

 



Kamp Pris  

Real Madrid v Rayo Vallecano

La Liga
16/12/18
KØB

Real Madrid v Real Sociedad

La Liga
06/01/19
KØB

Real Madrid v Sevilla

La Liga
20/01/19
KØB

Real Madrid v Alaves

La Liga
03/02/19
KØB

Atletico Madrid v Real Madrid

La Liga
10/02/19
KØB

Real Madrid v Girona

La Liga
17/02/19
KØB

Real Madrid v Barcelona

La Liga
03/03/19
fra DKK5,914.76 KØB

Real Madrid v Celta De Vigo

La Liga
17/03/19
KØB

Real Madrid v Huesca

La Liga
31/03/19
KØB

Real Madrid v SD Eibar

La Liga
07/04/19
KØB

Real Madrid v Athletic Blibao

La Liga
21/04/19
KØB

Real Madrid v Villarreal CF

La Liga
05/05/19
KØB

Real Madrid v Real Betis

La Liga
19/05/19
KØB