Køb   Real Madrid Billetter

  Real Madrid Billetter

Seneste billetter solgt
Nawa Rauf købte 3 billetter til Manchester City v Real Madrid
484 folk ser også på Real Madrid Billetter
Tip: Sikre de bedste billetter

Køb Fodboldbilletter til Real Madrid

Real Madrid er en af de mest berømte klubber i verden, og deres kæmpe udgifter til at købe de bedste spillere i verden har givet dem navnet ‘The Galacticos’. Madrid har en enorm global fangruppe, og fodboldelskere flokkes fra alle hjørner for at se dem spille. De spiller deres hjemmekampe på Santiago Bernabeu Stadion, en imponerende stadion bygget til formålet - med over 80,000 tilskuere til hver Real Madrid hjemmekamp. 

Som et af de mest populære hold i La Liga, er Real Madrid øverst på mange folks lister over hold de gerne vil se, og billetterne til deres kampe er meget eftertragtede. Denne sæson vil der være høj efterspørgsel på Real Madrid billetter, da fans vil være desperate efter at se den seneste udgave af ’The Galacticos’ i aktion. Blandt deres nuværende stjerner, er Cristiano Ronaldo, verdens måske bedste fodboldspiller til dato. Til hvad der meget vel kunne være hans sidste sæson for Real Madrid, vil Ronaldo gøre sit bedste for at sikre hans hold en pokal mere til samlingen. Du kan se Real Madrid i alle deres afgørende kampe denne sæson, med Real Madrid billetter fra Ticket Pad.

Real havde en skuffende sidste sæson, hvor de sluttede uden pokal, og tabte i La Liga til deres hårde rivaler, Barcelona. Denne sommer har de skrevet under på et par nye, interessante rekrutter, og vil gøre sit for at slå Barcelona af deres trone. Ticket Pad har et exceptionelt udvalg af billetter til alle Real Madrid La Liga hjemme og udekampe, samt til alle deres Champions League og Copa Del Rey kampe.

Det er ikke overraskende, når man tager i betragtning af deres prestigefyldte klub med deres stjerner, at Real Madrid billetter er solgt som de første af dem alle. Du får måske svært ved at finde dine Real Madrid billetter andetsteds, men med Ticket Pad kan du sikre dine pladser på Bernabeu Stadion til alle deres kampe. Book dine Real Madrid fodboldbilletter nu, og nyd en uforglemmelig Spansk fodbold oplevelse, i den herlige hovedstad, Madrid.

 

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Vi bruger et højt niveau af datakryptering og deler ikke dine data med tredjepartsleverandører!