Trustpilot

  Tottenham Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: Spurs
  • Grundlagt: 1882
  • Rivaler: Arsenal
  • Rekord Målscore: Jimmy Greaves (266)
  • Rekord Signering: Davinson Sánchez (£42m)

  Tottenham Billetter

Køb Fodboldbilletter til Tottenham 

Tottenham Hotspur er en af Londons fantastiske klubber, med en ekstremt passioneret fan base. Under ledelsen af Mauricio Pochettino, er Spurs blevet et af de førende hold i Premier League mens billet efterspørgslen stiger. 

Klubben er stolte over sin historie med 2 League titler, 8 FA Cup titler og 4 League Cup titler i deres trofæ-kabinet. Spurs er desperate efter at tilføje mere til deres samling og sikre dem deres første stykke sølvtøj siden League Cup triumfen i 2008, mens Mauricio Pochettino forsøger at mindes glorie dagene på White Hart Lane.   
I de sidste par sæsoner, har Tottenham virkelig oppet sig, og kun lige misset Premier League titlen, efter at være kommet fra ingenting til midten af et titel-ræs. Opsætningen af holdet er helt rigtig, da Spurs har den perfekte balance mellem erfaring, og et stort antal unge talenter på vej ind i førsteholdet.  

Holdet i det Nordlige London har meget at være positive, og burde virkelig i de næste sæsoner sigte efter at blive blandt de 4 bedste, så de kan kæmpe for titler på alle fronter. Med Daniel Levy, har de også en formand med viljen til at leverer det talent de har behov for, for at tage dem til det næste niveau. Med alt dette i baghovedet, ville du være skør hvis du forblev en sofa-fan, når Ticket Pad har en hel række Tottenham billetter tilgængelige du kan vælge mellem. Uanset hvor du gerne vil sidde i stadionet, kan Ticket Pad garanterer, at vi kan skaffe disse bestemte Tottenham billetter til dig! Med sådan en lille stadion i forhold til de 5 andre bedste klubber, anbefaler vi på det kraftigste at du booker dine Tottenham billetter i god tid for at undgå enhver form for skuffelse. Hvis du leder efter den lille smule ekstra, kan Ticket Pad også leverer en VIP oplevelse med Tottenham hospitality billetter til hver eneste hjemmekamp der spilles.Kamp Pris  

Tottenham v Brighton

Premier League
23/04/19
fra DKK1,105.54 KØB

Tottenham v West Ham United

Premier League
27/04/19
fra DKK1,903.82 KØB

Tottenham v Ajax

Champions League
30/04/19
fra DKK4,545.11 KØB

Bournemouth v Tottenham

Premier League
06/05/19
fra DKK2,149.88 KØB

Ajax v Tottenham

Champions League
08/05/19
KØB

Tottenham v Everton

Premier League
12/05/19
fra DKK2,444.73 KØB