Trustpilot

  Valencia CF Billetter

Team Fact Fil:
  • Kaldenavn: Els Taronges (The Oranges)
  • Grundlagt: 1919
  • Rivaler: Deportivo la Coruna
  • Rekord Målscore: Mundo - 238
  • Rekord Signering: Rodrigo - £25.5m

  Valencia CF Billetter

Køb Fodboldbilletter til Atletico Madrid

Gennem årene, har Valencia CF haft sin andel af superstjerner og titler. Omkring år 2000, havde Valencia en ekstremt succesfuld periode, hvor de viste sig selv som en af de største klubber i Spanien. Mellem år 2000 og 2004 fik de en anden plads i Champions League, vandt UEFA Cup en enkelt gang og snuppede to La Liga titler. Deres sidste La Liga succes var sæsonen 2003/2004.  

Siden da, har Valencia kæmpet hårdt mod Barcelona og Real Madrid, men senere også Sevilla og Atletico, der begge har gjort stor succes på den Europæiske scene. Valencia færdiggjorde dog på en 4. plads i sidste La Liga sæson, og lader til at forsøge at bekræfte sig selv i fortsat at være en del af den Spanske elite. De har investeret mange penge i spillere denne sæson, og bryder derfor deres rekord af overførsler.  

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Valencias kamp om at bringe nogle af deres store øjeblikke tilbage, så har vi Valencia fodboldbilletter til alle deres kampe denne sæson. Kampe på Mestalla Stadion er en kæmpe oplevelse, og dette unikke område er det perfekte sted at besøge for fans i Madrid for en weekend. Mestalla er et fantastisk sted at se fodbold, og hver hjemmekamp har et gennemsnitligt 45,000 antal glade og passionerede fans. Valencia er en smuk og storslået by, med masser af muligheder for at holde dig underholdt, udover fodbolden.

Valencia fans hobes sammen for at bakke op om deres hold, og du kan tage del i den imponerende oplevelse når du køber dine Valencia billetter til salg på Ticket Pad.
Det eneste det kræver er, at du vælger en af vores mange muligheder for Valencia billetter på Mestalla Stadion. Lad være med at vente længere; køb dine Valencia billetter allerede i dag og kast dig selv ud i centrum af aktionen på Mestalla Stadion! Udover deres hjemmekampe, vil du være overrasket over at høre, at billetter til Valencias udekampe også er i vores repertoire, så tag et kig på hele vores udvalg på vores website.  

 Kamp Pris  

Barcelona v Valencia CF

La Liga
14/09/19
KØB

Atletico Madrid v Valencia CF

La Liga
20/10/19
KØB

Real Madrid v Valencia CF

La Liga
TBC
KØB