Køb   West Ham United Billetter

  West Ham United Billetter

Seneste billetter solgt
Goran Aasen købte 1 billetter til West Ham United v Liverpool
1035 folk ser også på West Ham United Billetter
Tip: Sikre de bedste billetter

Køb Fodboldbilletter til West Ham

Der er mange års historie bag West Ham United. Hvis man ser tilbage på deres rødder, kan mange af os huske nogen af de store Engelske helte som for eksempel Bobby Moore, Geoff Hurst og Martin Peters. Disse tidligere legender har efterladt nogle vidunderlige minder blandt den ældre generation af Hammers fans, og mens holdet arbejder sig vej mod den Olympiske Stadion fra Boleyn Stadion, vil de kæmpe for at skabe nogle flere uforglemmelige minder.

Det er for nyligt at West Ham flyttede til deres nye hjem på Stratford Stadion, så billetterne er i høj efterspørgsel. Book dem nu for at undgå at misse chancen for at sidde på den nye London Stadion. Under hjemm kampe, puster West Ham fans bobler over hele stadionet, mens de synger ‘I’m forever blowing bubbles’. Det er i sandheden en unik oplevelse at tage med sig, hvis du ikke har set det før. 

Hvis du er en West Ham fan, kan du bruge Ticket Pad til at finde dine billetter blandt vores store og lækre udvalg af billetter vi har til salg. Dette er din chance for at udnytte nogen lave billetpriser der absolut ikke kan slås, og vælge dine billetter til nogle af de største og bedste kampe The Hammers tager del i denne sæson.

 

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Vi bruger et højt niveau af datakryptering og deler ikke dine data med tredjepartsleverandører!

Upcoming West Ham United Games