Bundesliga

Bundesliga Billetter

Seneste billetter solgt
David Scott købte 2 billetter til Bayern Munich v Borussia Mochengladbach
Der er ingen atmosfære der kan sammenlignes med den, at kaste sig selv i midten af tusindvis af tyske fans, for at overvære den tyske elite spille mod hinanden. Hvis du kunne tænke dig en tur til München - hvorfor så ikke tage et smut forbi smukke Allianz Arena med Bayern München billetter - eller måske placerer dig selv i midten af den famøse gule mur med Borussia Dortmund billetter. Uanset hvilke Bundesliga fodboldbilletter du ønsker, kan Ticket Pad leverer dem - så stol på at vi kan sikre dig de bedste fodboldbilletter til Tysk fodbold denne sæson - alt sammen med en 100% billetgaranti.

Ticket Pad kan leverer billetter til alle Bundesliga kampe, og tro os -  Tyske fodboldkampe skuffer aldrig. Denne sæson, vil Bayern München forsøge at beholde deres titel - og du kan se om det lykkes med et par Bayern München billetter når Carlo Ancelotti forsøger at bringe øjeblikkelig succes til holdet og følge fodsporene af hans forgænger, Pep Guardiola. Det bliver ikke let, og de står over for hård konkurrence fra hold som f.eks.Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach, Schalke og Bayer Leverkusen - samt fra deres primære rival, Borussia Dortmund.

Bundesligaen vil også byde vores nye drenge velkommen i Ligaen, SC Freiburg og RB Leipzig, efter deres oprykning fra anden tier. Du kan se hvordan de klarer sig med dine Bundesliga billetter. Men, når to hold rykker op, må to hold rykke ned - hvorfor Hannover 96 og Stuttgart måtte vinke farvel til den Tyske top division for sæsonen 2017/18.

Bundesligaen betragtes som den måske bedste liga i Europa, med sine fremragende hold og fantastiske stadioner der er fænomenalt velbesøgt. Sidste sæson havde Bundesliga kampe et gennemsnitligt publikum på 43.000 fans. Det undre ikke at de har så stor opbakning, da nogle af de bedste spillere i verden spiller i den Tyske Bundesliga. Hvis du aldrig har oplevet en tysk Fodboldkamp live - er du gået glip af noget; men tak til Ticket Pad, kan du gøre rede for det denne sæson.
Sidste sæson, forblev Bundesligaen den mest besøgte fodbold liga i verden - så kunderne skal handle hurtigt for at fange hold som Bayern München og Borussia Dortmund i aktion. Ticket Pad er det bedste sted at være for at få Bundesliga billetter! Køb dine nu, og nyd spændingen fra endnu en Bundesliga sæson.

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Dine billetter er garanteret uanset hvad.