FA Cup

FA Cup Billetter

Seneste billetter solgt
Paul Wilson købte 2 billetter til Hull City v Chelsea

FA cup rækker tilbage til langt over 100 år siden, og er den mest prestigefyldte cup konkurrence i Engelsk fodbold. Sidste år konkurrerede over 700 hold mod hinanden i håb om dette kendte trofæ - fra de mindste klubber, til klubber der tager del i Premier League. FA Cup har titlen som værende den ældste fodbold forening i verden, og er sandsynligvis den mest fulgte indenrigs konkurrence i verden. Du kan købe dine FA Cup billetter til alle de største kampe - lige her hos Ticket Pad.  

Der er totalt set 14 runder i konkurrencen. De første stadier er åbne for at non-liga hold kan konkurrerer mod hinanden. Hver sæson vil et relativt ukendt hold markerer sig, ved at  arbejde sig vej gennem konkurrencen, eller vil overraske landet ved at slå en anden liga-klub. Gennem årene har hold som Manchester United og Liverpool tabt til lavere-divisions hold - og FA Cup er altid fuld af begejstring. Frasen ofte forbundet med FA Cup er ‘the magic of FA Cup’ - og dette forbliver stadig, selvom vi nu nyder sæsonen 2017/2018. Hvis du kigger gennem historiebøgerne, er FA Cups magi der altid for alle at se. Endda så sent som i 2015, var det lige på hårdt en miserabel weekend i januar, da det endte i et kæmpe nederlag for Chelsea, Manchester City og Tottenham, fordi de tabte til 3 lavere-league hold. Med dramaet fra et Knockout Cup, er FA Cup et godt valg hvis du vil se underholdende fodbold.  

FA Cup billetter er en bestseller hos Ticket Pad, så du skal skynde dig hvis du vil sikre dig billetter til denne premier cup konkurrence. Login og se de rige muligheder vi har tilgængelige her hos Ticket Pad. Uanset hvilket sæde, hvilken kategori eller hvilken kamp du ønsker billetter til - kan vi som regel skaffe dem. Du får svært ved at finde et år hvor der ikke har været en kæmpe og uforudsigelig sejr eller to; og hvem ved? måske kommer dit yndlings FA holds drømme i opfyldelse i år!

 

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

FA Cup Results

Date
Teams
Results

FA Cup Results

Date
Teams
Results