La Liga

La Liga Billetter

Seneste billetter solgt
Petru-Stefan Codrea købte 3 billetter til Real Madrid v Atletico Madrid
Den Spanske La Liga er en af de bedste og meste sete fodboldligaer i verden. De 20 bedste Spanske hold konkurrerer hvert år, hvor de 4 bedste hold kvalificerer til Champions League, det 5. og 6. bedste opnår Europa League kvalifikation, og de dårligste 3 hold bliver forvist. Hvert hold spiller 19 kampe hjemme, 19 kampe ude, præcis den samme konstellation som Premier League. 

La Liga har to spillere der bredt betragtes som de bedste i verden. Fodboldfans over hele verden flokkes til Spanien for at fange et glimt af Barcelona’s Lionel Messi og Real Madrid’s Cristiano Ronaldo i aktion for deres respektive teams. En La Liga oplevelse er sat for sig fra enhver anden kamp, da de Spanske fans er utroligt passionerede, og kampen i sandheden er helt exceptionel.

Det bedste Spanske hold sidste sæson, Barcelona, spiller deres hjemmekampe på den storslåede Nou Camp Stadion, som har plads til op til 100,000 fans under én kamp. Real Madrid, deres primære modstander, spiller deres kampe på den lige så fascinerende Santiago Bernabeu Stadion, hvis antal tilskuere overstiger 80,000 på én hjemmekamp. De to hold har de mest eftersøgte La Liga billetter, men de er det værd, for en betagende og imponerende fodboldoplevelse som disse.

Selvom Real Madrid og Barcelona billetter er forståeligt eftertragtede, er der mange andre perler i Spanien, og du kan købe billetter til overkommelige priser til mange andre store hold som Villarreal, Sevilla og Deportivo hos Ticket Pad.

Spanien har mange flotte byer, så hvis du planlægger en fodboldtur til Barcelona, kunne du tage ind og se Espanyol. Ligeledes hvis du er i Madrid, hvorfor ikke tage ind og se Atletico - eller tag en kort tur til Getafe. Valencia og Malaga billetter er altid populære for folk der leder efter en kamp at se på en lille ferie, og hvis du leder efter en tur til det herlige Baskien, kan du også købe Athletic Bilbao og Real Sociedad billetter til fremragende priser hos Ticket Pad. 

La Liga 2017/2018 Sæson
Efter knap at have vundet titlen sidste sæson, vil Barcelona håbe at de kan vinde den Spanske La Liga igen, over deres stærke modstander Real Madrid. Det bliver højst sandsynligt et tæt kapløb mellem hvad der kunne ses som de to bedste fodboldhold i verden - men ikke uden at blive forfulgt af Atletico Madrid og Valencia, der fik en respektiv 3. og 4. plads året før, og formentligt ikke vil være langt fra dem igen. 

Sevilla og Villarreal tog en 5. og 6. plads for at sikre deres Europa League status for denne sæson, og vil begge lede efter lignende - hvis ikke bedre resultater for denne sæson. Andre hold man bør holde øje med er bl.a. Athletic Bilbao, Malaga og David Moyes Real Sociedad. De nye hold i divisionen er Real Betis, Sporting Gijon og Las Palmas, der vil kæmpe for overlevelse sammen med hold som Granada, Levante og Elche. Du kan fange al dramaet fra La Liga med La Liga billetter fra Ticket Pad.

Ticket Pad sælger eksklusive La Liga Fodbold Billetter
La Liga fodbold oplevelser er en fremragende chance for at se top Europæisk fodbold i smukke omgivelser. Vælg mellem fantastiske Spanske byer som for eksempel Barcelona, Madrid, Valencia og Sevilla, og planlæg din perfekte Europæiske fodbold-ferie. Tjek en lang række af La Liga kampe Ticket Pad tilbyder ud! En stor egenskab af Spansk fodbold er det stigende antal nationale spiller der bryder igennem fra akademierne, og du kan se disse spirende unge talenter, der har potentialet til at blive de næste stjerner i  fodboldverdenen. Spanierne har etableret et hav af teknikker, og som et resultat, er enkelte spillere i La Liga nogen af de bedste spillere i verden. Spanien dominerede på den internationale scene et par år tilbage, og du vil se den samme unikke Spanske fodboldstil blive spillet uge efter uge af La Ligas hold.

De seneste La Liga sæsoner har set progression fra de mindre hold i divisionen, hvorfor de nu fremstår som en større og større udfordring for hold som f.eks. Barcelona, Real Madrid og Atletico. La Liga byder også på et spændende klubskifte marked. Der er konstant aktivitet, og der er mange store navne at holde øje med. La Liga fejler aldrig hvad angår overraskelser og spænding. Så køb dine La Liga billetter i dag på Ticket Pad, og oplev enestående, Spansk Fodbold denne sæson.

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Dine billetter er garanteret uanset hvad.