Premier League

Premier League Billetter

Seneste billetter solgt
PHILIPPE TAPPIE købte 3 billetter til Manchester United v Bournemouth
Barclays Premier League er den primære fodbold konkurrence der spilles i England, med de 20 bedste hold der konkurrerer og spiller 38 kampe gennem en lang og spændende sæson. Premier League er synonymt med en tempofyldt, intens spillestil - og kampene er ofte højt scorende og ekstremt underholdende. Det er den mest sete fodbold league i verden, og nogle af de bedste og mest kendte spillere, hold og managers konkurrerer hvert år, for den store ære; at løfte Premier League pokalen.

Det moderne Premier League som det er kendt i dag, hed oprindeligt ‘The First English Division’. Under sin tidligere skikkelse, var holdet der skulle slås Liverpool - og specielt i 1970’erne og 1980’erne dominerede de konkurrencen. Liverpool har vundet Premier titlen 18 gange, men sidste gang de vandt var i 1990, og de har ikke taget pokalen siden konkurrence skiftede navn til “Premier League”.

Siden Premier League’s indgreb i 1992, har vi set samtlige turbulente kampagner. Den Engelske top liga har virkelig set det hele over de sidste 25 år. Manchester United etablerede sig som det bedste hold i Engelsk fodbold under Sir Alex Ferguson, hvor de vandt 13 league titler. Vi har også den mindeværdige Arsenal kampagne i 2003/2004, Sergio Agueros gispende titel-vindende mål for Manchester City i 2012 - og hvordan kunne vi glemme fortællingen om Leicester Citys triumf sidste år, da de spillede under ledelsen af Claudio Ranieri.

Glæden ved at vinde, er også mødt med frygten for at rykke ned, med 47 klubber der konkurrerer i Premier League til dato. Arsenal, Chelsea, Everton, Liverpool, Manchester United og Tottenham Hotspur er de eneste klubber, der stolt kan bære rekorden af aldrig at være rykket ned fra den øverste division. Du kan købe dine fodboldbilletter til hver Premier League kamp i denne sæson, med en ekstra 100% billetgaranti fra os. 

Sæsonen 2016/17 er mere spændende end nogensinde før! Pep Guardiola og Jose Mourinho står med ansvaret for begge Manchester klubber, efter at have haft et fyrigt forhold i Spanien med Barcelona og Real Madrid. Antonio Conte tager også ansvaret for sin første sæson hos Chelsea, mens andre personer som Jurgen Klopp tager Liverpool i sin første fulde sæson i. Kan den altid-til stede Arsene Wenger leverer Premier League titlen for første gang siden 2004? Eller vil Claudio Ranieri forsvare sin titel hos Leicester City? Find ud af det med dine Premier League billetter fra Ticket Pad.  

Eksklusive Premier League Billetter

Med Ticket Pad kan du trygt og sikkert købe Premier League fodboldbilletter. Alle køb foretaget på Ticket Pad er bakket op af en 100% billetgaranti, så du er sikker på at du får autentiske Premier League fodboldbilletter. Ethvert legitimt problem der måtte være med dine billetter, så du får dine billetter refunderet hurtigt og problemfrit fra os.
Hos Ticket Pad kan du hurtigt og nemt købe billetter til de største og vigtigste kampe i sæsonen fuldstændigt risikofrit, og du kan endda købe eksklusive billetter til kampe, der ellers er udsolgt. Ticket Pad sælger ofte hospitality og eksklusive billetter, samt dine standard Premier League billetter. Brug Ticket Pad som din adgang til Barclays Premier League kampe, og hold øje med de eksklusive ‘once in a lifetime’ oplevelser.
Ticket Pad køber og sælger billetter til Barclays Premier League kampe til en fair markedspris, og med vores 100% risikofrie garanti kan du være fuldstændig rolig når du køber og sælger billetter hos os. 

Vi håber du nyder at se Barclays Premier League!

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Dine billetter er garanteret uanset hvad.