Serie A

Serie A Billetter

Seneste billetter solgt
Oliver Smith købte 2 billetter til Lazio v Inter Milan
Serie A er i øjeblikket set som en af den bedste fodboldligaer i verden, og Italien er en meget populær destination i Europa for fans at besøge. Italien har mange fascinerende byer spækket med historie og kultur, og fodbolden vist er heller ikke værst!

I 1990’erne var den Italienske Serie A betragtet som den bedste liga i verden. På dette tidspunkt var de bedst-betalte spillere tiltrukket af Italien, og steder som Milan og Juventus var deres storhedstid. I denne periode producerede Italien det højeste antal Europæiske Cup finalister, og Italienske klubber havde nået den Europæiske Cup finale et rekordantal 26 gange, hvoraf de har vundet de 12. Igen sidste år, nåede Juventus finalen af Champions League - og selvom de tabte til Barcelona, beviste de at Italiensk fodbold er langt fra dødt, men tværtimod er ved at genopstå.

Serie A ligaen tiltrækker mange tilskuere fra udlandet med lysten til at se top Italiensk fodbold. Serie A spiller på nogle fænomenale stadioner, med begge Milan holdende der spiller på den storslåede San Siro, og Roma og Lazio der deler den kolossale Stadio Olimpico. Hver af disse stadioner har plads til over 70.000 tilskuere, og er nogle af de mest berømte i verden. Det andet store hold i Italien, Juventus, spiller på en splinterny - ultra moderne stadion i Turin, heraf navngivet Juventus Stadion. Napoli, der engang havde famøse Diego Maradona til at spille for dem, har også bevist sig meget populær blandt udenlandske fans. De spiller på den betagende og unikke Stadio San Paolo, der absolut skal ses af enhver nostalgisk fodbold fan.  

Hvad der er godt ved Italienske Serie A billetter tilgængelige på Ticket Pad er, at de faktisk er nogle af de billigste billetter vi sælger på vores site. Vi har ofte Napoli og Fiorentina billetter til salg til stærke priser,  samt Milan billetter til både Inter og AC. Vi tilbyder også en lang række hospitality billetter. Nogle af vores mest populære billetter blandt vores kunder er Juventus billetter, og du kan fange dem på deres vidunderlige nye område. Nævn ethvert Italiensk hold, og så kan vi sandsynligvis skaffe dig billetter til en hvilken som helst kamp af deres. Fortæl os hvor mange Serie A billetter du kunne tænke dig, og til hvilken kamp - og Ticket Pad sørger for resten!

Du vil ofte høre Italienske fans påstå, at hvis du besøger en Italiensk stadion, vil du ikke finde en lignende atmosfære nogen andre steder. Italienske fans er enestående, passionerede og sjove tilskuere, der ikke kan sammenlignes med nogen andre. De genererer en carnevals-lignende atmosfære ved hver eneste Serie A kamp, hvilket er derfor fans elsker at se Italiensk fodbold. Ticket Pad kan anbefale enhver Serie A kamp, men fans holder et specielt øje ude for Lazio vs. Roma billetter, Juventus vs. Torino billetter og AC Milan vs. Inter billetter - de famøse Italienske kampe.

Ticket Pad kan sætte dig sammen med nogle af Europa’s mest passionerede tilskuere, med vores imponerende udvalg af Serie A fodbold billetter vi har til salg på vores dedikerede billet website. Hvad end det er et af Milan, Lazio eller Napoli hold - eller helt andre Serie A billetter der er tilgængelige på vores website, er du i de bedste hænder med Ticket Pad hvis det er fremragende fodbold du vil se. Serie A fodbold billetter er tilgængelige til alle 20 hold i ligaen, så uanset hvilket hold du er mest interesseret i, eller hvilken Italiensk by du er tættest på, kan du opleve dem spille live så mange gange du vil - i hvad du kan være sikker på der bliver en spændende 2017/2018 Serie A sæson.

 

Læs Mere
Læs mindre

100% Billetgaranti

Dine billetter er garanteret uanset hvad.

SSL Secure Checkout

Dine billetter er garanteret uanset hvad.